Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτάθηκε ο Marcos Llorente, δεν ενδιαφέρθηκαν οι Reds

Προτάθηκε ο Marcos Llorente, δεν ενδιαφέρθηκαν οι Reds

Στην Atletico Madrid θα συνεχίσει την καριέρα του ο Marcos Llorente, καθώς η ομάδα του Diego Simeone τον απέκτησε με μόνιμη μεταγραφή από την αιώνια αντίπαλό της, Real Madrid.

Ο παίκτης είχε μείνει εκτός πλάνων του Zinedine Zidane και βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας τον τελευταίο καιρό, με τον μάνατζέρ του μάλιστα να τον προτείνει και στη Liverpool (πριν υπογράψει στην Atletico Madrid), με την ομάδα όμως να μην δείχνει κάνενα ενδιαφέρον και την υπόθεση να μην προχωρά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο μάνατζερ και θείος του Ισπανού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Cadena Ser.

Οι δηλώσεις του Julio Llorente:

“ Επικοινώνησα με πολλούς σύλλογους και τους εξήγησα τι είχε συμβεί. Τους είπα για την συζήτηση ανάμεσα στον Marcos και τον Zidane. ”

“ Ανάμεσα στις ομάδες, που ήρθε σε επαφή, για να προτείνω τον Marcos ήταν και η Liverpool, αλλά οι θέσεις της μεσαίας γραμμής έχουν ήδη καλυφθεί και δεν αποτελεί προτεραιότητά τους η προσθήκη ενός ακόμα παίκτη. ”

“ Τελικά, η Atletico ήταν εκείνη που μας έδειξε το ενδιαφέρον της και μας έπεισε. Πιστεύω πως κάναμε την σωστή επιλογή. Θέλω να πιστεύω πως ήταν το σωστό και ελπίζω ο Marcos να τα πάει πολύ καλά στην ομάδα. ”

Ο Llorente θα συνεχίσει την καριέρα του στο Wanda Metropolitano.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com